DAGISAVGIFT 3400kr / MÅNAD

Hunddagiset är öppet mellan kl 6-20 vardagar.

Midsommarafton, Julafton, Nyårsafton samt röda dagar är dagishundarna lediga.

Hunden ska vara rastad och ha fått mat innan den lämnas till dagiset. Hundarna bor 2-3 st i samma box, beroende på boxstorlek och hundens storlek.

Betalas inte dagisavgiften i tid tillkommer en förseningsavgift på 50kr. Efter 20 dagar har vi rätt att säga upp platsen. Vill ni säga upp er plats är det en månads uppsägningstid, Gäller båda parter. Första månaden är prövotid här och man kan avsluta dagisplatsen utan uppsägningstid om man vill det. Visar det sig att er hund inte trivs eller inte fungerar med andra hundar på hunddagiset har vi rätt att säga upp platsen. 

Vi har en extra förmån till dagisägarna som har tikar. Vi har byggt ett löphus som hundarna bor i tills löp perioden är över. Löptikarna rastas separat från dom andra hundarna.

Er hund måste vara id-märkt och vaccinerad. Mot kennelhosta ska ni ta KC vaccinet samt vara veterinärvårdsförsäkrad. Ni lämnar kopia på dessa handlingar vid start samt fortlöpande när ny vaccination skett varje år.

Vid inskrivning av er hund ger ni oss medgivande till att er hund transporteras till veterinärgruppen i Tygelsjö om olyckan skulle vara framme eller om er hund blir akut sjuk. Hundägaren står för kostnaderna. Har vi gjort uppenbara fel i verksamheten som leder till veterinärvårdsbesöket står vi för er självrisk.

 

Så här ser en dag ut:

kl 6 - 8.30 lämnas hunden och den ska vara rastad

kl 8.30 - 10.30 rastas hundarna i rasthagarna

kl 11 -14 vilar de i sin box

kl 14 -16 rastas hundarna i rasthagarna

kl 16 -20.00 hämtas hundarna av husse eller matte

 

INSKOLNING/HUNDDAGIS

Inskolningstiden kommer vi överens om hur lång den ska vara. Detta för att er hund ska lära känna sina nya hundkompisar.

Hundar från 5 månader och uppåt är välkomna, dock tar vi inte emot kamphundar. Hunden får inte vara aggressiv mot andra hundar eller oss.

Dagishundarna äter hemma. Behöver den mat under dagen så ombesörjer vi detta. Ni tar med egen mat eller vårt foder till en kostnad av 10kr/dag.

Ni som börjar på dagis får en dörrkod för att komma in i stallet, där sätter ni in er hund  i sin box. Detta är lyxen för er som går på vårt hunddagis att man själv lämnar in och hämtar sin hund. Därav längre öppetider för er. Det är också en fördel för er om man behöver pensionatstid, då har man en garanterad plats i sin dagisbox om husse och matte behöver åka iväg.