VILLKOR FÖR HUNDPENSIONAT - TIDER

 

VÅRA IN & UTLÄMNINGSTIDER:

MÅNDAG-FREDAG:

FÖRMIDDAG KL 11 - 12

EFTERMIDDAG KL 16 - 17

 

LÖRDAG FÖRMIDDAG KL 11 - 12

SÖNDAG EFTERMIDDAG KL 16-17

 

RÖDA DAGAR OCH STORHELGER KL 11-12

NYÅRSAFTON & NYÅRSDAGEN KL 12- 14

 

 

Första gången er hund ska komma och bo hos oss så rekomenderar vi er att boka en tid för ett besök så att er hund får bekanta sig med miljön och oss. Husse och Matte får en liten rundvisning. Hunden ska vara vaccinerad, veterinärvårds försäkrad och id-märkt, ni lämnar kopia på dessa handlingar vid start. Hundar från 8 månader och uppåt är välkomna.

 

Er hund bor med 1 eller 2 rumskompisar. Det ni behöver ta med  är vacinationsbeviset- försäkringspapper samt hundfoder som er hund är van vid att äta eller så kan er hund få vårt foder till en kostnad av 20kr/dag. Bäddar,filtar och skålar har vi.

Vi använder oss av Svenska Kennelklubbens inackorderingsavtal och det är bra om ni har fyllt i det hemma innan ni kommer hit, då går incheckningen smidigare. Har ni inte möjlighet att skriva ut avtalet så fyller vi i det vid incheckningen.

"Tänk på att avsätta lite extra tid för detta när ni lämnar er hund". Matte & Husse ansvar själva att meddela oss om sin tik löper i god tid så att vi ser om det går att inackordera eran hund i löpstallet till en kostnad 50kr extra per dag utöver ordinarie pris ( se prislistan) Observera att det är mån av plats!

 

När inskrivningen är klar tar vi med oss er hund som kommer få träffa sin rumskompis. Er hund är på kollo nu och ni är på semester eller andra åtaganden. Er hund kommer och ha kul och få leka med hundkompisar få springa fritt och vara koppelfri under hela vistelsen tillsammans med oss. Tassa gärna runt i vårt bildgalleri eller följ oss på FB för och få en inblick hur hundarna har det här hos oss.

 

Så här ser en dag ut:

kl 8.30 - 10.30 rastas hundarna i rasthagarna

kl 09.30 - 10.30 mat 

kl 11 - 14 vilar de i sin box

kl 14 - 16 rastas hundarna i rasthagarna

kl 16.30-17.30 mat

kl 20.30 - 21.30 rastas hundarna i rasthagarna